Arthursminde Plejestation

Plejestationen Arthursminde er drevet af ildsjælen Tanja Hessellund.

Tanja lever og ånder for de handicappede og syge fugle. For at give de syge og handikappede de bedste levevilkår og levestandard muligt med alle de midler der står hende til rådighed. Desuden kæmper Tanja for, at give en bedre viden om fugle sygdomme, trivsel og forebyggelse, både til den private og dem med uddannelse.

Tanja yder alt hun kan og har midler til og nogen gange hver en krone af egne penge. Derfor er det yderst vigtigt, for Tanja at modtage støtte ude fra, og hver en krone eller gave falder på et tørt sted. (Nederst kan du finde information hvis du ønsker at gøre en forskel).

Plejestationens fugle bliver tilset og behandlet af vores dygtige fuglekyndige dyrlæge Dorte Nørgaard hos Abild Dyreklinik.

Arthursminde Plejestation har et fantastisk team, som hver især er præsenteret her på Arthursmindes egen Facebook side: https://m.facebook.com/pg/ArthursmindePS/photos/?ref=page_internal&mt_nav=1 og har forskellige roller og opgaver.

Teamet består af Anette Stenmann Brøsti Jæger, Mette Riis, Eva S. Gude, Michelle Due Kjær-Kristensen, Heidi Holm Damgaard, Dorthe Fallesen Frimann og Maria Gregersen. Man kan læse mere om den enkelte og deres indsats for Arthursminde under deres individuelle album på siden.

Hvis du ønsker at støtte Arthursminde Plejestation, kan du donere et beløb via

MOBILEPAY: 26157403, marker ”Arthursminde”. (Modtager hedder Jennie Clinton og er økonomisk administrator for Plejestationen)

KONTOOVERFØRSEL:

Nordea reg nr 2273 konto 4025603171

Marker venligst “Arthursminde”

På forhånd tak for din støtte ?

3 Kommentarer. Leave new

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Menu
%d bloggers like this: