Opskrift på Britt Fossbergs hjemmelavede æggefoder:

  1. Et hav af hårdkogte kolde æg, der rives på den fine side af rivejernet.
  2. En pæn mængde gulerødder, der rives på den grove side af rivejernet.
  3. Couscous eller bulgur (fin), som overhældes med kogende vand, så der er knap 1 cm vand over kornene. Pakkes godt ind i stanniol eller andet isolerende. Lad det stå og trække i nogle timer og sæt det derefter på køl til dagen efter.
  4. Tilsæt Vispumin efter doseringsvejledningen på bøtten.
  5. Det hele blandes sammen og pakkes i små portioner til fryseren.
    Tages op efter behov og tilsættes tørt æggefoder (Eksempelvis Proline Soft) til det har en passende konsistens.
    Det skal ikke være helt tørt og ikke for klægt.
  6. Server for fuglene

Nu blandes det hele sammen, så det er klar til at blive pakket i poser.

Pro Line Soft.

Ægge-gulerods-vispumin, bulgur-blandingen og Pro Line Soft før det hele blandes og serveres.

Alt blandet og klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Menu
%d bloggers like this: